Macedonia

Announcement

200 БЕЛИ ЛИСТОВИ ИМААТ ЖЕЛБА ДА СТАНАТ АВИОНИ

02 Февруари со почеток од 20:00 во Веро Центарот во Скопје ќе се одржи најголемиот аеромитинг на хартиени авиони во Македонија!

More
Announcement

Целта е да се лета без да се слета

Целта е да се лета без да се слета. Илјадници пилоти, десетици квалификатори од целиот свет.

More