Albania

Announcement screen

Pas 7 etapave kualifikuese në Tiranë, Korçë, Vlorë dhe Shkodër, më 31 mars u zhvillua etapa finale e Red Bull Paper Wings 2012, pranë Aeroportit "Nënë Tereza" në kryeqytet.

Announcement screen

Kjo është video zyrtare e Red Bull Paper Wings 2012!

Announcement screen

Qëllimi ynë është të fluturojmë! Mijëra pilotë, një dyzinë me raunde kualifikuese në të gjithë planetin.

Announcement
Red Bull Paper Wings 2009 / Hangar-7 / Salzburg

Krahë të lënduar por shumë buzëqeshje

Më 2 maj përfundoi Kampionati Botëror i Aeroplanëve prej Letre me Finalen Botërore të Red Bull Paper Wings 2009 në Salzburg, Austri.

Akoma