Qualiflyings KOSOVO

Qualiflyings

Prishtinë

Country: 
KOSOVO
University / Location: 
Palestra e Sportit, Pallati i Rinisë dhe Sportit
Event category: 
National finals
Start: 
E mërkurë, March 28, 2012 - 17:00